loader

El II seminari del VO de la distribució oficial se celebrarà el 14 de novembre

L'esdeveniment, organitzat per Faconauto, acollirà a més de 200 professionals del sector.

La patronal dels concessionaris, Faconauto, i el IE Business School organitzaran el II Seminari del VO de la Distribució Oficial el proper 14 de novembre, a l'Aula Magna de IE Business School, a Madrid. Està previst que la jornada reuneixi a més de 200 professionals del sector.

El II Seminari del VO de la Distribució Oficial es dirigeix a tots els professionals del sector, especialment a concessionaris, patronals, associacions sectorials i empreses que proveeixen a tota la cadena de valor. L'esdeveniment servirà per destacar la importància de la venda de cotxes d'ocasió en el concessionari, amb la finalitat de reduir l'edat mitjana del parc automobilístic espanyol.

La jornada començarà a les 10 hores amb l'acte de benvinguda a càrrec de Gerardo Pérez, president de Faconauto, i el responsable de IE Business School. La inauguració oficial vindrà de la mà de Raúl Blanco, secretari de General d'Indústria i de la Pime.

Durant el seminari, que s'estendrà al llarg de tot el matí, estan previstes quatre ponències. La primera, "Valor i estat del Vehicle Usat: el camí cap a 2022", comptarà amb José Manuel López, director comercial de MSI. "Digitalització i experiència de client / Marca al mercat de VO" estarà a càrrec d'Antonio García, gerent d'Operacions Xarxa de Volkswagen Espanya i director de Das WeltAuto. A continuació, se celebrarà "Tendències de digitalització en la compra venda del Vehicle Usat", amb Luis María Pérez Serrano, director de la Divisió Automoció en TÜV SÜD. L'última d'elles serà a càrrec de Salvador Aragó, professor de Sistemes de la Informació en IE Business School.

A més, Marcel Blanes, ‎responsable de Relacions Institucionals en Coches.net. presentarà la segona part de l'estudi sobre els "Hàbits dels compradors de cotxes de menys de cinc anys durant l'any 2018", elaborat per Schibsted i la plataforma Coches.net. Aquesta recerca analitza en profunditat el tipus de públic d'aquest mercat de vehicles, perquè els concessionaris puguin ajustar-se al mateix.

D'altra banda, tindran lloc dues taules rodones que debatran sobre el futur del mercat d'ocasió. La primera d'elles, "Com poden els concessionaris crear la seva pròpia marca de VO?", serà moderada per Ricardo Conesa, director del Programa Avançat Empreses de l'Automòbil IE Business School. La segona, "Estem traient tot el partit a les eines digitals per vendre usats?", analitzarà la digitalització al mercat moderada per Gerardo Cabanyes, director general de Coches.com.

Gerardo Pérez, president de Faconauto, explica que amb aquest esdeveniment que se celebra per segon any consecutiu, es pretén transmetre que "la gestió dels vehicles usats o d'ocasió ha de seguir els mateixos criteris de qualitat que es tenen en compte per als cotxes nous. Per a això, s'analitzarà amb dades específiques quin és l'estat actual i les perspectives de futur del mercat d'ocasió en els concessionaris oficials, especialment aquells que van fins als cinc anys d'edat".

Font: infotaller.tv // 30.10.2018