loader

Goodyear presenta les seves tecnologies d'avantguarda per a cotxes i vehicles industrials en The Tire Cologne

Goodyear ha presentat les seves tecnologies d'avantguarda per a cotxes i vehicles industrials en The Tire Cologne. Entre les primeres ha destacat el futurista pneumàtic amb fotosíntesi Oxygene, que ha guanyat en la categoria 'BestGreen Idea' (Millor Idea Verda) en els Creative Awards. "El tan cobejat Creative Award reconeix el poder innovador de la nostra empresa, ja que estem treballant cap a les solucions de mobilitat del futur", resumeix Jürgen Titz, president de Goodyear Alemanya. Amb molsa viva en la paret lateral, els pneumàtics Oxygene activen el procés de fotosíntesi perquè coincideixi amb la visió del fabricador d'una millor qualitat de l'aire a les ciutats del futur. Saburo Miyabe, enginyer cap en Goodyear Alemanya, explica que "si al voltant de 2,5 milions d'automòbils condueixen amb pneumàtics amb molsa en una ciutat com París, hi hauria al voltant de 3.000 tones més d'oxigen i 4.000 tones menys de diòxid de carboni en l'aire."

El prototip del Efficient Grip Performance amb Electric Drive Technology, un pneumàtic especialment dissenyat per satisfer les demandes específiques del creixent mercat de vehicles elèctrics, també s'ha exhibit per primera vegada a Alemanya. El pneumàtic d'alta tecnologia estarà en les carreteres europees en 2019. Miyabe explica la tecnologia darrere d'aquest prototip: "El pneumàtic compensa millor l'alt parell motor dels vehicles elèctrics i és excepcionalment silenciós. El pneumàtic també és capaç de contrarestar el pes addicional de la bateria i treu nota amb la seva resistència a el rodament extremadament baix, la qual cosa augmenta l'autonomia dels vehicles elèctrics”.

Altres productes destacats per a cotxes que Goodyear ha exposat a Colònia inclouen el Eagle F1 Asymmetric 3, en el qual el fabricant també ofereix un disseny per SUVs, el pneumàtic tot temps Vector 4Seasons Gen-2 i els últims pneumàtics Goodyear d'alta tecnologia per a una manejabilitat excel·lent en totes les condicions hivernals, el Ultra Grip Performance Gen-1.

Per la seva banda, Dunlop ha mostrat el seu costat esportiu gràcies al seu Sport Maxx Race2 muntat en un Porsche GT2 RS de 700 CV. Per a camions, l'equip de Proactive Solutions de Goodyear ha presentat la seva última gamma de solucions basades en tractament de dades per a vehicles comercials. Dirk Menzel, capdavanter de Vendes Goodyear Proactive Solutions DACH, assenyala que "el portafolio de Goodyear Proactive Solutions inclou actualment un sistema de monitoratge de pressió de pneumàtics (TPMS) amb una funció de seguiment i localització per a camions i autobusos, que va ser llançat recentment en una versió 'Heavy Duty' per a vehicles OTR. Goodyear també ofereix un Drive-*over-*Reader per a camions i autobusos, una placa de mesurament integrat a la base del solc que utilitza sensors per determinar la profunditat restant de la banda de rodament dels pneumàtics. Les funcions predictives són el punt de venda únic d'aquest sistema. Els nostres algorismes intel·ligents i l'anomenada tecnologia 'G-Predict' ens permeten identificar problemes potencials amb els pneumàtics, així com la seva pressió. "Finalment, els clients de Goodyear es beneficien de l'àmplia xarxa de serveis TruckForce, que proporciona de manera ràpida i fiable el servei necessari en cas d'un incident. "El nostre sistema no solament ofereix als usuaris un conjunt de dades sense processar," continua Menzel, "sinó que mostra als nostres clients quines adaptacions han de realitzar per evitar que ocorri un problema. Amb més de 2.000 socis de TruckForce en tota Europa, també podem proporcionar el servei requerit sense demora."

Amb TPMS, els sensors s'instal·len directament en les llandes de les rodes per mesurar la pressió i la temperatura de l'aire del pneumàtic tot el temps. Amb Drive-*over-*Reader, els sensors i la tecnologia de mesurament s'instal·len permanentment en el solc, i determinen la pressió d'aire, la profunditat restant de la banda de rodament i el pes del vehicle quan s'utilitza.

Aquesta informació es passa als servidors de Goodyear. Algorismes matemàtics desenvolupats pel fabricant, coneguts com la tecnologia G-Predict, analitzen les dades i envien un informe diari a l'administrador de la flota. Si sorgeix un problema potencial, el client rep un advertiment en temps real per correu electrònic o a través d'una aplicació. Un gràfic explica què pneumàtic està involucrat i quant de greu és el problema, apunten des de la firma.

Font: Postventa.com // 01.06.2018