loader
HAS DE DONAR DE BAIXA
EL TEU VEHICLE?

AETRAC és l’associació dels centres autoritzats de tractament (CAT) per poder donar de baixa un vehicle. Qualsevol tipus de vehicle ha de ser donat de baixa en un CAT, ja que és l’únic que pot tramitar la documentació amb la DGT. Aquí et facilitem la cerca del centre CAT.

Busca el teu centre més proper

AETRAC_logo_FN

TENS ALGUN DUBTE?

Consulta al teu centre més proper tot allò que necessites per donar de baixa el teu vehicle

Per donar de baixa el teu vehicle a la DGT (Direcció General de Trànsit), s’ha de realitzar la tramitació en un Centre Autoritzat de Tractament de vehicles (CAT), on hauràs d’entregar el vehicle juntament amb la documentació sol·licitada.

Tots els CAT disposen del necessari per efectuar el tractament mediambiental, per tant, en aquests centres es procedeix a la descontaminació dels vehicles i al desmuntatge de peces reutilitzables. Posteriorment, aquestes peces podran ser reintroduïdes al mercat sempre que s’hagi comprovat el seu funcionament. 

L’Associació Espanyola per al tractament mediambiental dels vehicles fora d’ús (SIGRAUTO) també col·labora en aquest procés perquè es compleixin les obligacions mediambientals que hi estan relacionades.

Facilitem el procés perquè retirar el teu vehicle de la circulació sigui senzill, ràpid i sense cap cost. El primer pas és trobar el teu Centre Autoritzat de Tractament de Vehicles.

TROBA EL TEU CAT

Utilitza el següent cercador per trobar el teu CAT més proper i que s’adapti als teus requeriments!

ELS CENTRES ASSOCIATS

NECESSITES MÉS INFORMACIÓ?
Direcció

Pol. Ind. Venta Nova. Baix Ebre Innova.
43894 Camarles.

Telèfon

+34 977 47 02 63

Email

aetrac@aetrac.org