loader

Les impressores 3D poden revolucionar la indústria del recanvi

HP ha signat un acord amb Volkswagen per la seva nova impressora 3D Metall Jet, que imprimeix peces de metall en gran format.

HP va presentar recentment una nova impressora en tres dimensions de gran format capaç d'imprimir peces de metall. La impressió 3D és una tecnologia molt avançada que s'aplicarà a diferents camps, però aquest llançament d'HP pretén revolucionar la indústria de l'automòbil. I és que segons la informació de cinc dies, podrà imprimir objectes metàl·lics fins a amb un volum de 430 x 320 x 200 mil·límetres.

La HP Metall Jet realitza impressions de metalls de gran format, la qual cosa permetria als fabricants d'automòbils imprimir peces en metall directament sense la necessitat de recórrer al tradicional mètode de producció.

Cinc dies assegura, que HP de moment ja ha signat un acord amb Volkswagen per aplicar la seva tecnologia a la indústria. I és que aquesta impressora podria ser molt útil no només per als grans grups del sector, sinó també per a aquelles que no poden permetre's fabricar peces de gran grandària de metall. El problema és el preu de la HP Jet, rondarà els 400.000 dòlars, i evidentment pràcticament cap taller pot permetre's aquesta despesa, però sí podria sortir-li rendible a mig o llarg termini a un grup de distribució o a un fabricant de recanvis per l'estalvi en temps que suposaria la fabricació d'aquests metalls, i per l'estalvi econòmic, i és que HP assegura que reduirà els costos de fabricació.

Aquesta tecnologia, en definitiva, pot suposar una revolució en la indústria si es desenvolupa i aplica en el futur de manera correcta, sobretot per a aquells que puguin permetre's comprar-la.

Font: Autopos.es // 04.10.2018