loader

Avançament - Derichebourg Environnement tanca l'adquisició de Lyrsa, referent espanyol del reciclatge de ferralla

Us fem arribar la noticia següent per si és del vostre interès.

Derichebourg Environnement tanca l’adquisició de Lyrsa, referent espanyol del reciclatge de ferralla

Font: Metales y Metalurgia

L’empresa Derichebourg Environnement comunica que ha ultimat el passat divendres 20 de desembre de 2019 l’adquisició del grup Lyrsa, referent espanyol del reciclatge de ferralla, havent-se donat compliment a les diferents condicions suspensives previstes en el contract d’adquisició subscrit el passat dia 19 de setembre.

Derichebourg Environnement ha adquirit de l’accionista majoritari Layro i dels accionistes minoritaris el 100% del capital de les societats Lyrsa, Archamesa i Redisa.
El perímetre d’activitats adquirit va realitzar un volum de negoci de 427 milions d’euros en 2018. Processa cada any prop d’un milió de tones de residus metàl·lics, dels quals aproximadament 160.000 tones de metalls no fèrrics. El Grup té uns 600 treballadors.

Fundada el 1939, Lyrsa explota 18 centres de reciclatge (17 a Espanya i 1 a Portugal). Es tracta de la primera empresa espanyola independent especialitzada en el reciclatge de residus metàl·lics. Explota, entre d’altres, tres fragmentadores (essent coparticipant d’una d’elles amb el grup Derichebourg des de fa 27 anys), un centre de classificació de metalls induïts procedents de la fragmentació, una refineria d’alumini i una refineria de plom.

Després d’aquesta adquisició, Abderaman El Aoufir, director general delegat del grup Derichebourg, ha declarat: “Volem reconèixer la feina feta per les famílies fundadores i els seus descendents per a construir aquest magnífic grup. Som conscients de la importància d’aquest canvi per al grup Lyrsa i els seus treballadors, i ens entusiasma la idea d’obrir un nou capítol en la història d’ambdós grups, Lyrsa i Derichebourg”.