loader

Els venedors de cotxes reorganitzen la seva cúpula executiva amb Raúl Palacios com a màxim executiu

L'Associació Nacional de Venedors de Vehicles de Motor, Reparació i Recanvis (Ganvam) ha reorganitzat la seva cúpula directiva després de l'arribada de Raúl Palacios com a màxim executiu de la patronal, per la qual cosa a partir d'ara es vertebrarà en una estructura horitzontal de quatre direccions executives (Corporativa, Financera, Desenvolupament i Comunicació) vinculades directament amb la presidència i entre les quals desapareix la figura de la direcció general, ostentada fins ara per Ana Sánchez.

«L'estructura jeràrquica ha caducat i aposto per l'horitzontalitat, pel lideratge de servei, on el màxim directiu està en la base, al servei de l'organització i del seu equip, per a facilitar el compliment dels objectius», ha assegurat el president de Ganvam, Raúl Palacios.

D'aquesta forma, l'associació ha anunciat la incorporació de Fernando Miguélez com a nou director de Desenvolupament. Llicenciat en Econòmiques i Empresarials i amb una trajectòria professional de més de 20 anys en l'àrea comercial del sector de l'automoció en marques com Peugeot, Opel o BMW, Miguélez estarà al capdavant del departament des del qual es potenciaran els productes i serveis que augmentin la competitivitat de les pimes de la distribució associades a Ganvam.

Per part seva, a càrrec de la direcció Corporativa continuarà Jaime Barea, amb una trajectòria de més de 20 anys en Ganvam, des de la qual s'intensificarà el paper de lobby per a garantir un contacte «fort i eficaç» amb el Govern, les administracions i els partits polítics.

El director financer continuarà sent Valentín Redondo, mentre que al capdavant de la direcció de Comunicació es consolidarà Tania Puche.

«Aquesta nova estructura executiva, que s'emmarca dins de la necessitat de complir els objectius plantejats al nostre pla estratègic, permetrà tenir una organització més moderna i àgil, que a més permetrà reduir la despesa i accelerar la recuperació de l'equilibri pressupostari», ha sentenciat Palacios.


Aquesta nova estructura suposa l'eliminació de la figura de direcció general, ostentada fins avui per Ana Sánchez, que va arribar a Ganvam el setembre de 2018 després del seu pas per l'Associació Espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions (Anfac) com a directora d'Operacions.

Font: elperiodicodelaenergia.com // 14.02.2020