loader

La Fira de la Recuperació i el Reciclatge SRR 2020 renova la seva col·laboració amb FER i AEDRA

La Fira Internacional de la Recuperació i el Reciclatge, SRR, organitzada per IFEMA, ha renovat la seva col·laboració amb dues de les principals associacions del sector, la Federació Espanyola de la Recuperació i el Reciclatge, FER, i l'Associació Espanyola del Desballestament i Reciclatge de l'Automòbil, AEDRA. D'aquesta manera, totes dues institucions confirmen, una vegada més, el seu compromís amb la fira de referència del sector de la recuperació i el reciclatge, la pròxima edició de la qual se celebrarà entre els pròxims 10 i 12 de juny de 2020, en la Fira de Madrid.

L'acord entre IFEMA i FER va ser signat pel president d'IFEMA, Clemente González Soler, qui va estar acompanyat pel director general d'aquesta institució, Eduardo López-Puertas, i la directora de SRR, Lola González, i pel president de FER, Ion Olaeta, acompanyat al seu torn pel seu vicepresident i la seva directora general, Victoriano Lajo i Alicia García-Franco. A continuació, es va renovar també l'acord d'IFEMA / SRR, amb AEDRA, signant per aquesta associació el seu president, José Luis Legazpi Pan.

Sota el lema "Generant Recursos" – 7 anys d'èxit, SRR 2020 acollirà en la seva 7a edició les principals innovacions en matèria del reciclatge i de la recuperació, posant especial interès en el nou model econòmic d'economia circular cap al qual s'està dirigint Europa.

Avalada per l'èxit de les seves passades convocatòries, la Fira suposarà un punt de contacte entre els recuperadors i els principals representants de Medi Ambient de l'Administració Pública, experts i professionals del sector. En aquesta ocasió, s'espera superar les xifres de participació de la passada edició, que va comptar amb la presència de 63 expositors, 269 empreses representades i 87 marques de 8 països.

La Fira Internacional de la Recuperació i el Reciclatge, SRR 2020, tindrà lloc dins del marc del Fòrum Medi ambient i Sostenibilitat, FSMS 2020, que acollirà la 20a Fira Internacional de l'Urbanisme i el Medi Ambient, TECMA, i el 4t Fòrum de les Ciutats de Madrid. Les activitats del Fòrum, orientades a un públic professional, tindran lloc de les 10.00 h a les 20.00 h els dies 10 i 11 de juny, i de 10.00 h a 15.00 h el 12 de juny.

Font: residuosprofesional.com // 03.12.2019