Warning: Use of undefined constant CHILD_THEME_VERSION - assumed 'CHILD_THEME_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/aetrac/public_html/wp-content/themes/aetrac/functions.php on line 8
loader

Les asseguradores han reparat 76 milions de vehicles en els últims anys

Una de les qüestions més importants que es revelen en l'informe és l'increment de l'agilitat en aquest tipus de gestions. Òbviament, a més d'optimitzar la labor de l'empresa asseguradora, el benefici final és per al client. En aquest punt Intrages és clau. El nostre objectiu és millorar completament l'eficiència de l'asseguradora, afavorint el resultat final per a l'usuari. Això ho fem mitjançant els nostres serveis de outsourcing per a empreses d'assegurança per a cotxes.

Gràcies a la localització d'atestats de Intrages, l'assegurança d'accidents és molt més eficaç. Així les indemnitzacions de l’assegurança arribaran amb moltíssima més rapidesa. El principal benefici de tot això és la garantia que té l'usuari o assegurat d'una resolució ràpida, eficaç i sense interferències.

Potser el punt més interessant de l'informe sobre seguretat en la carretera és la dada sobre l'agilitat dels processos. Els accidents de trànsit lleus que s'han comptabilitzat en els últims 20 anys aconsegueixen la xifra de gairebé 38 milions. En 1999, després d'una d'aquestes col·lisions, l'usuari havia d'esperar uns 45 dies de mitjana perquè arribés la reparació del vehicle. En l'actualitat aquest termini s'ha vist reduït a tan sols 6 dies.

Una dada interessant és que els accidents lleus solen ser més freqüents en èpoques en les quals l'economia del país és pròspera. Això podria donar-se pel fet de que durant els períodes de crisis els assegurats utilitzen molt menys els seus vehicles particulars.

Les assegurances per a cotxes s'han convertit en el producte estrella de les asseguradores espanyoles. Anualment s'inverteixen gairebé 3500 milions d'euros a arreglar els danys ocasionats en aquest tipus de col·lisions, mitjançant l'assegurança d'accidents.

Amb l'increment del parc mòbil espanyol, les asseguradores han experimentat també un creixement de, aproximadament, el 50% respecte a fa 20 anys. En aquest temps, les indemnitzacions de l’assegurança també han millorat notablement. D'una banda, es redueixen els terminis d'espera per a l'usuari i, per una altra, la pròpia asseguradora compta amb eines que milloren l'eficiència de cada gestió.

Amb el sistema Ciscos, mitjançant el qual les asseguradores poden interactuar amb eficàcia, és molt més senzill optimitzar tots els processos. Al dia s'obren uns 5000 expedients a conseqüència d'accidents de trànsit lleus. En aquest sentit, la climatologia té molt a veure.

Dels últims 20 anys, el dia en què es va donar part del major nombre de col·lisions a Espanya va ser el 9 de gener de 2009, a causa de les nevades que van assolar gran part del país. Gairebé 11500 accidents lleus es van comptabilitzar en les diferents empreses d'assegurança per a cotxes.

Amb Intrages, les gestions que han de realitzar les asseguradores es minimitzen. El nostre sistema de localització d'atestats és clau en tot aquest procés de millora. Contacta amb Intrages i descobreix com optimitzar la qualitat dels serveis que prestes als teus assegurats.

Font: inses.es // 01.08.2019