loader

L'última moda en cadires gaming és personalitzar i usar seients de cotxes, trens o avions

Un gamer no és un gamer sense una cadira gamer. Moltes són les marques que han aprofitat l'estirada del segment per a llançar models espectaculars en disseny (i preu), però hi ha qui està desafiant aquesta tendència i recorre a la creativitat per a solucionar aquesta necessitat.

De fet, a Reddit està popularitzant-se la pràctica de compartir fotos de llocs de treball i de gaming en els quals aquesta cadira gaming no és tal, sinó que és un seient de cotxe, de tren i fins i tot d'avió. Senzillament meravellós, no creieu?

Que millor que anar al desballestament per a aconseguir una cadira gamer espectacular?

Molts usuaris del conegut subbreddit /r/PCMasterRace es debaten aquests dies entre la compra d'una RTX 3080 o potser una RTX 3070. No saben si esperar a les futures Radeon RX 6000 d'AMD i als seus Ryzen amb arquitectura Zen 3. Uns altres senzillament no estan interessats en processadors o targetes gràfiques: l'obsessió que causa furor aquests dies és la de les cadires gaming que no són cadires gaming.

En aquest fòrum de discussió han anat apareixent més i més usuaris que comparteixen els seus llocs, i en ells el protagonista no és l'ordinador (aquestes particulars 'battlestations' de les quals molts presumeixen amb raons de pes), sinó la butaca que utilitzen per a asseure's hores i hores davant la pantalla.

En lloc d'utilitzar cadires gaming convencionals o cadires d'oficines, l'última moda sembla ser reaprofitar velles butaques de cotxes, trens i fins i tot d'avions per a configurar aquests llocs de treball extraconfortables (i calentets) que per descomptat donen un aspecte singular a tot el conjunt.

Molts d'aquests usuaris aconsegueixen aquests seients de vells cotxes abandonats en desballestaments que després adapten (posant per exemple rodes o reposabraços) i que acaben convertint-se en una estupenda part d'aquests equips per a jugar.

Font: xataka.com // 16.09.2020