loader

Seat comercialitzarà una motocicleta 100% elèctrica a partir del 2020

La marca automobilística Seat entrarà al mercat de motocicletes amb la producció l'any 2020 de la seva primera motocicleta elèctrica (125 centímetres cúbics), anomenada eScooter concept i que ha estat desenvolupada en col·laboració amb Silence, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

Seat ha explicat que aquest concept es revelarà de manera oficial el proper 19 de novembre en el saló Smart City Expo World Congress de Barcelona, i formarà part de l'estratègia de mobilitat urbana que està implementant la marca.

La companyia ha assegurat que aquest model de motocicleta es desenvoluparà en col·laboració amb la marca catalana Silence i es comercialitzarà tant al canal de particulars com per a flotes compartides (motosharing).

La marca amb seu a Martorell ha rebut l'encàrrec de liderar l'estratègia de micromobilitat del consorci Volkswagen. Una iniciativa a través de la qual ha presentat el Seat Minimó i també el Seat eXS KickScooter.

Amb motiu d'aquest anunci, el president de la companyia automobilística, Luca de Meo, ha indicat que el continu creixement de les grans ciutats fa que aconseguir una mobilitat eficient sigui un dels principals desafiaments. "Avui, fem un pas més en la nostra estratègia de micromobilitat urbana en confirmar la primera eScooter en la història de la marca", va assegurar.

L'empresa ha destacat que Barcelona és la ciutat europea amb més motocicletes per cada habitant i ha explicat que Seat està en procés de convertir-se en un proveïdor de serveis de mobilitat, "més enllà de la fabricació de vehicles", amb la finalitat de respondre a les grans tendències de la mobilitat del futur.

Font: viaempresa.cat // 06.11.2019